Hela världen hos IKEA

För ett tag sedan hittade jag i en mäklarannons en väldigt trevlig världskarta modell större. Att ha på väggen alltså. Jag blev riktigt inspirerad men var tusan kunde jag hitta en likadan? Jakten på the one tog fart. Jag bloggade också om det, om att vara nära världen hela tiden och fick en hel hög med tips om var jag skulle kunna börja leta. Och jag har letat, hittat, funderat men utan att bli riktigt kär i någon.

Häromdagen, i ett resebloggarforum och lite från ingenstans, kom så det slutgiltiga svaret på var den ursprungliga världskartan kom ifrån. Lite som att jag gått över ån efter vatten (usch, klyschor är inte min starka sida).

IKEA. Det blir väl knappast enklare än så. Premiär heter den och ingår i en hel serie tavlor med olika motiv. Visst, en aning dyrare än de andra som jag hittat men det är det ju nästan värt. Fin är den hur som helst och precis så stor och grandios som jag vill ha den (200x140cm)! Köpläge? Köpläge!

IKEA Premiär

Bild: IKEA.com

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.