Instaweek – årets nionde

Veckan som gått i Instagram-format. Den har nog innehållit lite av det mesta tror jag, som kan vara värt att sysselsätta sig med under sju dagar i mitten av februari. Speakerjobb, packa bilen med skidprylar, åka sidor i dagarna två, jobba sent och ensamt framåt kvällen, dricka kaffe med enbart kossan eftersom alla andra tittade på skid-VM, köra intervallpass på löparbanorna i Ås, köra filminspelning på jobbet och sedan runda av det hela med en trevlig afterwork och en god IPA.

Inga konstigheter.

I morgon är det lördag och då ska det firas hela dagen lång. Jag ber om att få återkomma i den saken.

Speakerjobb

Skidpackningen i bilen

Skidåkning

Skidåkning

Working late

Jag och kossan fikar

Intervallpass

Filminspelning och ljudupptagning

AW

Föregående inläggAlla är vi olika
Nästa inlägg365 dagar senare
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.