Veckan som gått i Instagram-format. Den har nog innehållit lite av det mesta tror jag, som kan vara värt att sysselsätta sig med under sju dagar i mitten av februari. Speakerjobb, packa bilen med skidprylar, åka sidor i dagarna två, jobba sent och ensamt framåt kvällen, dricka kaffe med enbart kossan eftersom alla andra tittade på skid-VM, köra intervallpass på löparbanorna i Ås, köra filminspelning på jobbet och sedan runda av det hela med en trevlig afterwork och en god IPA.

Inga konstigheter.

I morgon är det lördag och då ska det firas hela dagen lång. Jag ber om att få återkomma i den saken.

Speakerjobb

Skidpackningen i bilen

Skidåkning

Skidåkning

Working late

Jag och kossan fikar

Intervallpass

Filminspelning och ljudupptagning

AW

2 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här