Lite mer än bara iskallt

Det tar emot att dra täcket av kroppen nästan varje morgon. Framförallt vintertid. Kanske lite mer än vanligt när termometern visar på -27°C. Som i morse. Det ändrar sig dock ganska snabbt bara man kommer utanför huset för den friska promenaden till jobbet. Med rätt kläder så behöver man faktiskt inte frysa. Trots den ganska ohumana temperaturen. När man kommer till Badhusparken blir man dessutom varm i kroppen. Det är stans lilla oas på något sätt, oavsett årstid.

Lyckligtvis (eller hur man ser på saken) hade det tinat lite till hemgången, då var det bara tjugofem minusgrader. Och någonstans så blir jag bara kär i det här vädret.

Badhusparken Östersund

Hemgången

Föregående inläggTrendigt värre var det här
Nästa inläggKonsten att utvecklas
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR