Nöt, nöta, nötcreme

Matblogg? Igen? Nej nej, inte den här gången. Men det kan finnas vissa spår av det i alla fall. Spår av nötter.

Nöt? För att jag var en nöt som tillät mig själv nå krasslighetens djupa dalar. Okej, det är svårt att styra och ibland händer det bara. Följden? Ett dussin träningsfria dagar. Skräp. Men det kunde varit värre.

Nöta? Löparbanor, intervaller och åter löparbanor och intervaller. De ska nötas. Jag körde en runda precis innan jag däckade ihop och igår var första passet på nästa två veckor. GPS-klockan pep med jämna mellanrum och svetten rann. Det kändes. Bra. Faktiskt. Löparbanor inomhus och varv efter varv efter varv låter inte särskilt sexigt men med tanke på skitvädret som råder ute nu, med blankis vart än man kollar, så är det oerhörd lyx att snöra dojjorna och susa runt i Ås och Jämtkrafthallen. Allt medan lagkamraterna spelar sin förbenade fotboll inne på planen.

Nötcreme? Det man gärna slipper efter ett grispass. Alltså, att maten kommer ut på ett eller annat sätt mer eller mindre (o)frivilligt. Vi behöver inte dra några detaljer nu men jag kan konstatera att jag klarade mig igår. Också.

Idag körde jag vidare med HIIT. Även det en återstart. Även det kändes. Det är fint att vara igång igen och nu blir det nog fyra-fem pass till innan den här veckan är över. Precis som det ska vara.

Löparbanor i Jämtkrafthallen, Ås

Fotbollsträning i Jämtkrafthallen

Löparbanor i Ås

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.