Om öarna långt där borta

Jag har skrivit det förut, det där om vackra ställen på jorden. Jag har drömt om det förut, ni vet när det var lite bloggdvala för ett par år sedan. Jag tänker både skriva och drömma om det igen. Som här och nu exempelvis.

Nya Zeeland.

Så mycket gott som producerats och skrivits om de här öarna alltså. Så mycket. Det känns som att jag själv borde åka dit och producera något liknande. Men som jag skrev sist, i väntan på den bokade flygbiljetten (eller flygbiljetterna, det blir ju några byten på vägen) så njuter jag av ännu ett mästerverk signerat Martin Heck.

[vimeo 94747106]

Omslagsbild: ur filmen ovan, av Martin Heck / Timestore Films

Föregående inläggKonsten att utvecklas
Nästa inläggEtt kap att susa ner på
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.