Tävla och vinn en portabel hårddisk!

My Passport Ultra

Det är tävlingsdags igen och den här gången ligger det ett riktigt fint pris i potten – en resekamrat i form av den portabla hårddisken som jag recenserat här på bloggen. I samarbete med Western Digital kan du alltså vinna en My Passport Ultra Metal Edition med hela 2TB lagringsutrymme (värde cirka 1200:-)!

För att vara med och tävla svarar du på frågorna nedan, vars svar du hittar i mina recensioner, följt av att du berättar om ditt eget bästa backuptips. Sist av allt anger du ditt namn och din e-postadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Ditt svar skickas med e-post till mig och när tävlingen är avslutad väljer jag en vinnare med rätt svar och det bästa backuptipset.

Läs mina inlägg om hårddisken där jag skriver om fysiken, om prestandan och om mjukvaran. Dela gärna tävlingen i sociala medier också och det går även utmärkt att gilla bloggen på Facebook (men det är inget krav för tävlingen).

Lycka till!

Tävlingen avslutad

Om tävlingen
Tävlingen anordnas i samarbete med Western Digital. Tävlingen stänger lördagen den 28 februari 2015 klockan 23:59 och bidrag inskickade efter denna tidpunkt kommer ej att räknas. Svar som lämnas i kommentarsfältet nedan kommer ej att räknas. Värdet på hårddisken uppgår vid tävlingens tidpunkt till cirka 1200:-. Juryn består enbart av mig och mitt beslut går inte att överklaga. Ingen av mina familjemedlemmar tillåts tävla. När tävlingen är avslutad kontaktar jag vinnaren per e-post inom några dagar och publicerar personens namn i ett inlägg här på bloggen. Hårddisken går iväg med posten inom några dagar. Om utsedd vinnare ej har svarat inom 48 timmar eller att e-postadressen visar sig vara felaktig står det mig fritt att välja en annan vinnare. Jag lämnar aldrig ut personliga uppgifter så som deltagares namn, e-postadresser, IP-adresser eller dylikt till tredje part.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.