Tröttsamma trender trendar

Det går Facebook-trender mest hela tiden och vissa av dem är mer eller mindre tröttsamma. Det som nu har kommit för att förhoppningsvis inte stanna är alla delningar som ser ut ungefär så här.

Trams

Man ramlar av stolen! Det är helt otroligt! Makalöst! Man kan aldrig ANA vad som händer sedan! Hela den här sensationslystna klickhysterin får mig att kräkas lite inombords och jag skulle inte gråta nämnvärt om flödet plötsligt skulle börja innehålla betydligt färre sådana här delningar.

Jag anar dock motsatsen. Det här är vad Facebook har gått och blivit det senaste året. Att gå sensationsnyheternas viraltramsiga ärenden. På i få undantag gott men ganska mycket ont.

Föregående inläggHela världen hos IKEA
Nästa inläggGluteus medius också!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.