Videoblogg: Åre(ts) första skiddag

Äntligen! Efter förra årets bedrövliga skidsäsong så kickade vi idag loss 2015 med en heldag i Åre. Det tog oss en månad men det struntar vi i en dag som denna. Nyfallen snö, nyinköpta skidor och nya fräscha minusgrader. Videoblogg blev det av alltihop dessutom. De ä bar å åk. Heja!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

    • Alltså. En del av mig vill också ta sig ut på längdskidor och åka genom vackra miljöer och få kämpa med hela kroppen. Men mecket. Plus att jag bara äger ett par vallningsfria. Det avskräcker lite. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.