De där intervallerna

Det verkar ta sig! Löpningen alltså.

Det verkar vara så att inomhusintervallerna under årets två första månader har givit lite resultat, och då tycker jag ändå att jag gjort några för få sådana pass. Men. Efter förra veckans utomhuspremiär (och att göra den i mars är väldigt sent), där sista milen gick på fina 45 minuter (!) så följde jag upp det med ett intervallpass på 12km igår kväll. Och det bara flöt på. Jag vet att jag inte ska stirra mig blind på tider, tempo, puls och så vidare men det är svårt att inte göra det. Framförallt när det går så jäkla bra som det gjorde både igår och förra veckan. Snacka om att bli pepp så in i bänken!

Nästa steg? Att öka längden på passen, både vad gäller tid och sträcka. På lördag tänker mig ett längre pass, runt 90 minuter, bara för att få känna på just det. Inga pressande tider, ingen pulskoll – bara löp med okej tempo under längre tid. Det är vad jag behöver få in nu. 59 dagar kvar. Göteborgsvarvet hägrar. Sub 1:39:59 också.

I väntan på lördag så blir det några svettiga HIIT-pass på SportsGym. Mina sista pass där faktiskt, den eran går snart i graven. Men jag pratar mer om det nästa vecka tänkte jag.

Blogg - Garmin 910XT

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.