Det var nästan över där

Jag var på väg att skriva ett inlägg idag, om hur eran hos SportsGym just idag skulle löpa (!) ut. Men jag ångrade mig. Både att skriva inlägget och att ge upp stället. I alla fall för en månad. CrossFit startar inga grupper för nybörjare förrän tidigast maj och att jag då skulle gå gymlös skulle förvisso gynna plånboken men inte fysiken.

Så. Jag kör på en månad till. Fler svettiga HIIT-pass. Mer hardcore. Mer stön och stånk. Mer lunchträning. Sedan kör jag slutforceringen inför Göteborgsvarvet i maj med fokus på löpning.

Sub 1:39:59 står jag fast vid. Det är dit jag ska. Den 23 maj gäller det.

Efter HIIT

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.