En vårvinterlördag i sitt esse

Okej, jag lipade en skvätt inombords i fredags morse när jag tittade ut och såg den nya snön som ramlat ner under natten. Det var vitt, vitt och vitt och antydan till plusgrader och slask. Ingen rolig syn så här i slutet på mars och en mest går och väntar på den där värmande solen.

Så blev det lördag. Molnen skingrade sig och fram trädde Vinterstaden i sin allra bästa skepnad. Eller kanske snarare Vårvinterstaden. Det var sådär fantastiskt vackert och vitt överallt, människor satt ute och njöt av de värmande solstrålarna, strosade omkring och tittade på Astrofotografens utställning och vi själva tog både en och två promenader och njöt av kolbullar i Badhusparken. Med solen i ögonen och fallande droppar från taken.

Snöfallet var därmed nästan förlåtet. Vackert var det!

Utställning av Astrofotografen

Badhusparken

Skärgår'n

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.