Från den västligaste huvudstaden

Lördag igen. Jag tycker att vi lutar oss tillbaka och blir lite reseinspirerade medan förmiddagskaffet sakta sjunker in. Lissabon och Portugal står fortfarande okryssade i min att-resa-till-lista och i skrivande stund ser det inte ut att ljusna på den fronten den närmaste framtiden heller. Ja alltså, om något intressant och oförutsett skulle råka erbjudas och jag plötsligt ”blir tvungen att åka dit” så är jag inte den som är den. Jag som gillar västkustsaker borde ju verkligen ge den här stan ett försök, då den är fastlands-Europas just västligaste huvudstad. Bara det är ett skäl bland många andra.

I väntan på bättre tider då så går det ju istället att njuta av en timelapse där nerifrån och den här var av lite tuffare modell, riktigt snyggt komponerad. Ljud på, öron och ögon öppna. Se, lyssna, njut och inspireras!

[vimeo 103266746]

Omslagsbild: Kirill Neiezhmakov, från filmen ovan.


Det här inlägget är en del av Lördagsresan. Det är ett tema där jag under våren, med hjälp av en inspirerande film från Vimeo eller Youtube, tipsar om ett resmål någonstans i världen. Några av platserna har jag besökt på egen hand men vissa tips är också som inspiration för mig själv, om platser jag än så länge bara drömmer om. För fler inlägg på temat – läs mer här.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.