Jag har inte stått helt tomhänt på saker att göra den här helgen. Bryan Adams i Sandviken stod först på listan men så plötsligt dök det upp lite alternativa planer, sådär skönt hastigt och lustigt. Så, från förra helgens (topp)tur(er) till denna helgens TUR, resemässan i Göteborg alltså. Och även lite otur. Malmö Aviations Saab 2000-kärra ville hellre strula och ha tekniska problem med rodret en fredagskväll än att frakta oss resenärer till Bromma så jag fick vackert bli ombokad till dagens morgonflyg istället.

Shit happens. Hellre tekniska problem på marken än i luften.

Faktum är också att Malmö Aviation löste det riktigt snyggt, enkelt och smidigt. Loungehäng med kaffe i väntan på taxin tillbaka in till stan igen.

Det blev sedan ett par timmar på Bromma denna lördagsförmiddag i väntan på flighten till Landvetter. Istället för att botanisera resor, snacka drömmar och kanske träffa några bloggbekanta alltså. Även om det inte blev helt enligt plan (höhö #gbgftw) så kunde det ju å andra sidan varit värre (typ, inte kommit iväg alls). Nu har jag tillslut landat i Göteborg och hinner precis med ett par timmar på mässan trots allt och så får det bli ett längre race där i morgon.

Många turer blir det.

Redo för nytt försök

Take off över Storsjön

2 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här