Fredagsmyset och dess nya höjder

Vissa har fredagsmys. Andra har fredagsmys. På riktigt. Jag har haft det ikväll. Fredagsmys på riktigt alltså. Ni vet, tvätta bilen vid gör-det-själv-stället vid mAx medan fem fulla tvättmaskiner rullade i omgångar i källaren hemma. Belöningen lät dock inte vänta på sig. Så fort bilen var parkerad och stod under stjärnhimlen och blänkte så kryddades tvättiden med några nyinköpta från bolagets hylla med småpartier. Öl alltså. Fint.

Fredagsmys var det. På riktigt.

Tvättmaskin

Biltvätten

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.