När saker ordnar upp sig

Man vet att saker och ting håller på att ordna upp sig i samma veva som SAS-appen i iPhonen börjar fyllas med bokningar. Ett konstaterande om att det är på väg åt rätt håll. Och då är Norwegian-appen inte medräknad här. Nåväl. Fler resor. Fler upplevelser. Det är så jag vill ha det.

Fint är det.

Varför är det här inlägget överstruket?

Det här var ett tidsstyrt inlägg som tyvärr råkade publiceras samma dag som flight 4U9525 från Barcelona till Düsseldorf gick ner i de franska alperna och 150 personer omkom. Det är svårt att rå över yttre omständigheter. Dock så var det här var såpass illa tajming att jag helt enkelt valt att låta det vara överstruket, med hänsyn till alla de som på något sätt har berörts av olyckan.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.