Nu är det faktiskt ett skrytbygge

För exakt två månader sedan skrev jag om det då nysläppta SimCity BuildIt för iOS, med inlägget Skrytbygget i mobilen. Ibland får jag för mig att sluta spela spel i mobilen på grund av bristande tid och intresse men den här gången har jag nästan gått all in. Och det har hänt lite sedan sist. Från knappt 50k lätt missnöjda invånare i något som mer var en byggarbetsplats och en liten fånig stad. Till ett faktiskt rejält skrytbygge med 270k+ invånare som är etthundra procent nöjda och med en skyline modell snygg. De har nu, som sann reseinspiration, även fått en flygplats strax utanför stan. Fint ska det vara! En annan detalj är att jag inte har lagt en enda spänn på spelet, trots att det ges möjlighet till i-appen-köp. Däremot lite tid…

Det som rent appmässigt har hänt sedan sist är att viss grafik har uppdaterats samt att laddningstiderna är en aning optimerade. Det som kvarstår är batteriätandet, spelet tuggar i sig mitt iPhone 6 Plus-batteri som om det inte fått frukost på flera dagar. Jag kan leva med det. Tills batteriet dör. Typ.

Jag bjussar på lite skärmdumpar så ser ni själva. Lite sådär halvnördigt. Och fint. Så klart.

Flygplatsen i SimCity

SimCity

SimCity

SimCity

Föregående inläggHundra nya inlägg
Nästa inläggFredagsmyset och dess nya höjder
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Men det suger ju att man nu tydligen måste vänta 30 sek för att uppdatera Tradingbyggnaden….?!?!?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.