Så, det passar att komma nu?

Ena dagen sitter vi i Badhusparken i Östersund och njuter av en värmande vårvintersol, ser isen smälta och öppnar jackan hela vägen in till t-shirten.

Andra dagen vaknar vi upp med två-tre decimeter nyfallen snö, får sopa bilen och gå i slask hem från jobbet. Bakslagens tid är kommen och det här hoppandet mellan årstiderna får vi leva med i en månad till. Minst.

Och det där långpasset jag tänkte i morgon kanske jag får ta på söndag istället.

Snöfall i Skärgår'n

Frösöbron

Vinter i Badhusparken

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.