Vinnaren av hårddisken är korad!

Tävlingen avgjord!

I lördags avslutades tävlingen där en 2TB-disk från Western Digital låg i potten. Det ramlade in en hel del fina bidrag och jag vill först och främst passa på att tacka alla som deltog! En vinnare är i slutändan korad och förutom korrekta svar (disken med USB-kabeln väger 262 gram och den är på 2TB) så lämnades även det här backuptipset:

Av tidigare erfarenhet i samband med utlandsresor så kan en hel del jobbiga upplevelser uppkomma när passet blir borttappat resp stulen. Men i mitt fall löste det sig tack vare följande åtgärd.

1. Kopia av passet var sparad via email
2. Samma kopia var sparad i en usb minne
3. Då mobilen kopplar upp sig online så var den tillgänglig i ”molnet”
4. En klassisk lösning av papperskopia visade sig lösa alla mina bekymmer i detta fall istället för att brottas med byråkratin

Backuper kan med andra ord ta sig olika former, både att spara undan filarkivet på något säkert ställe eller att göra en digital backup på identitetshandlingar när en är på resande fot, i fall olyckan skulle vara framme. Backup är det hur som helst och dessutom gillar jag resevinklingen. Därför blir det Ola Ho från Stockholm som vinner hårddisken! Grattis grattis och i början på nästa vecka borde du ha hårddisken i din ägo. Mycket nöje!

Återigen, tack till alla som lämnade bidrag och även ett tack till WD som ville bidra med priset!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.