Äntligen footgolf i Jämtland!

Någonstans någongång har jag hört talas om den men av någon märklig anledning har jag inte gjort större notis än att jag lyckats glömma bort den. Istället har jag åkt ner till ”min” 18-hålsbana utanför Uddevalla och spelat varje sommar de senaste åren. Nu tänker jag i och för sig inte sluta med den traditionen men möjligheterna att dra en runda är ju nu bara drygt en mil bort helt plötsligt.

Vad jag pratar om? Golf såklart och Grytans fotbollsgolf! Sporten har äntligen (!) nått Jämtland och Östersund. Vid Grytan finns det nu då sedan 2013 en bana med nio hål. Det var Joel som igår uppmärksammade mig på det när han själv hittade till mitt gamla inlägg sedan fyra år, En runda på 18 hål. Jag gillar trevliga nyheter av den här kvalisorten och jag vet definitivt vad jag gör i sommar – spelar golf. Riktig golf. Fotbollsgolf. Tack för det!

Grytans fotbollsgolf
Grytans fotbollsgolf

Bilderna är lånade med tillstånd från Grytans fotbollsgolf.

Föregående inläggAlla årstiders träning?
Nästa inläggIn-och-utvända dagen
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.