Den glada gula långhelgen

Jag kan inte direkt påstå att jag är särskilt traditionsbunden av mig. Visst har jag happenings som inträffar år efter år (typ, födelsedagen som är svår att påverka…) men de är ganska lätträknade. Well, påsk hör till en icke särskilt hårt traditionsbunden helg. Det betyder just helg, en lite längre sådan, men inte heller så mycket mer. I år har det dock åkt fram lite påskprylar och på förmiddagen tidigare idag fastnade jag helt i armbandspyssel med de yngre förmågorna i hushållet. Vad gör en då? Ett dryden.se-armband så klart!

Trevlig helg på er!

Glad påsk

Armband - dryden.se

Föregående inläggMorgonmagi för själen
Nästa inläggSverige i miniatyr
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.