In-och-utvända dagen

Tecken på att det är sent i veckan? Att t-shirten är ut-och-in och att jag upptäcker det först efter ett par timmar på jobbet. Fler tecken på samma sak blir det när även träningströjan är ut-och-in på gymmet ett par timmar senare, något jag märker först när jag redan börjat träna och kört en kvart.

När jag dessutom lyckas med konststycket att vanställa ett uttryck till den gräns att det blir felskrivning, syftningsfel, särskrivning som inte borde vara en särskrivning men blir det i alla fall i det felaktiga sammanhanget, helt annan innebörd och även snusk (ni vet, ”Ska kolla!” blir ”Skak olla!”). Just då, just precis då vet en att det är sent i veckan.

Hur sent i veckan?

Tisdag. Kämpa, jag!

Felstavning

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Haha, själv njuter jag av att vara ledig lite till. Eller ja, MYCKET till. Föräldraledighetens ljuvliga dagar, oj vad skönt att slippa vardagshetsen att stiga upp för att gå till jobbet varje morgon…

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.