LAX-pasta kontra SFO-varianten

Om min sambo serverar mig laxpasta, eller LAX-pasta om jag själv får döpa maträtten, ena dagen så är det ju nästan min reserubbade skyldighet att servera henne en liknande maträtt dagen därpå.

Dryden proudly presents – SFO-pastan. Gör matten själva och gissa objektet. Knappt långsökt.

Med vänliga hälsningar
Long haul-sugen på drygt 34 jordsnurr

SFO-pasta

Föregående inläggDet var nästan över där
Nästa inläggMorgonmagi för själen
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.