Morgonmagi för själen

Alltså. Igen då. Jag lät nog lite bitter i fredags när det ramlade ner flera decimeter snö. På betydligt bättre humör blev jag direkt dagen där på, när lördagen bjöd på sådant där fantastiskt vårvinterväder som bara finns här uppe.

Och så igår morse då. Cykeln till jobbet, 9 minusgrader, solen i ögonen och i det närmaste vindstilla. Om inte det här är terapi för kropp och själ så vet jag ärligt talat inte vad som är det. Magiskt var det. Vårvintermagiskt!

Cykelvägen på Frösön

Frösöbron

Badhusparken och Vinterstaden

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.