När båtbryggorna börjar gnissla

Ni vet. De där dagarna i slutet av april eller början av maj.

När en kan sitta på Stortorget här i Östersund med uppknäppt jacka och en glass i handen. När solen är uppe lite längre på kvällarna. När sjön utanför fönstret börjar röra på sig. När båtbryggorna ett stenkast bort börjar gnissla igen efter att ha varit fastfrusna i vinterns klor.

Ni vet. De där dagarna i slutet av april eller början av maj. Just de där dagarna.

Solgassande på Stortorget

Föregående inläggVykort från Gibraltar
Nästa inläggVaksamheten i sociala medier
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.