Över bron till fastlandet

Havererat löppass igår och avbokat hardcore-pass idag. Inte riktigt det dygnet jag hoppats på så när idén om en cykeltur ikväll uppkom så blev jag ändå sugen (tillslut). Vi rullade in till fastlandet från Skärgår’n och fick oss en fin och vindstilla solnedgång längs med vägarna bortåt Lugnvik och den vackert belägna Sjövillan, på andra sidan kommungränsen.

Just precis det här var nog just precis vad jag behövde. En mugg varm choklad så kan jag sova gott sedan.

Solnedgång vid Storsjön

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här