Republiken i republiken

Det blev lite efterjobb igår (a.k.a afterwork). Eftersom undertecknad är med och styr i festkommitén så har vi bestämt att vi ska öka frekvensen av sådana här tillställningar. Fint. Hur som helst, igår smet vi ut på stan en sväng och besökte ett ställe som jag inte varit på tidigare.

Republiken.

Passande, så här i Republiken Jämtland. Den här restaurangen kommer högst troligt att få fler besök av mig och förutom den trevliga maten så hade de ett skönt ölutbud med en hel drös IPA av olika slag. Fint även det!

Republiken i Östersund

Burgare på Republiken i Östersund

Föregående inlägg27000-åriga hemligheter under jorden
Nästa inläggMade in Prague
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR