Republiken i republiken

Det blev lite efterjobb igår (a.k.a afterwork). Eftersom undertecknad är med och styr i festkommitén så har vi bestämt att vi ska öka frekvensen av sådana här tillställningar. Fint. Hur som helst, igår smet vi ut på stan en sväng och besökte ett ställe som jag inte varit på tidigare.

Republiken.

Passande, så här i Republiken Jämtland. Den här restaurangen kommer högst troligt att få fler besök av mig och förutom den trevliga maten så hade de ett skönt ölutbud med en hel drös IPA av olika slag. Fint även det!

Republiken i Östersund

Burgare på Republiken i Östersund

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.