Årets träningsreseinspiratör – jag?

Nja, jag kan väl inte skryta med att jag varit iväg på dedikerade träningsresor. Det känns så klart lockande men det har aldrig blivit av bland alla andra saker jag åkt iväg på. Så har ju även fotbollen tagit sin tid men när den numera är ett avslutat kapitel så finns det ju träningsdagar över för annat.

En träningsresa kanske?

Hur som helst, på de resor jag gör så åker löpardojjorna med i handbagaget och så blir det en eller flera rundor i dem och det oftast innan frukost. Det är ett perfekt sätt att vakna till, att reka stan man kommit till och att få frukosten att smaka lite bättre (hur hungrig är man inte efter ett pass?).

Ja, förutom att ett träningspass alltid sitter som ett smäck. Oavsett det är hemma på Frösön, i Amsterdam, i Genève eller i Milano.

Jag har dessutom blivit nominerad i Apollos tävling Årets reseinspiratör, i kategorin träningsresor, och det värmer ju onekligen mitt hjärta! Röstar gör ni här (länk till tävlingssidan, ingen automatiskt röst läggs härifrån alltså) och jag blir själaglad om jag får ert förtroende! Tack!

Nu får ni sonika leva med att jag promotar tävlingen här på bloggen en sväng. Under tiden så finns det ju en hel kategori här på bloggen med träningsinlägg. Läs och inspireras!

Årets reseinspiratör
Morgonjogg i Genève, en klar och lite kylig morgon i september 2014.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.