Det där med att flyga långt

Jag är ju lite inne på long-haul-suget igen känner jag (eller vaddå igen, det har aldrig gått över?), det är ju över ett år sedan senast och jag tror bestämt att jag tjatar hål i huvudet på sambon kring det också. För egentligen. Vad är grejen med att det måste vara en resa så till så-jävla-långt-bort-som-möjligt när både Europa, Norden och framförallt Sverige har så hiskeligt mycket att erbjuda på betydligt närmare håll? Jag menar. Det var ju inte så vansinnigt längesedan jag pratade gott om hemester, om att semestra här hemma.

Mycket lägligt då så har ju Norwegian släppt ytterligare ett par nya destinationer för sina långflygningar över Atlanten. St. Croix i Karibien exempelvis och även Las Vegas som de börjar flyga till i oktober. Direkt från Arlanda med 787 Dreamliner, vilket i sig kan vara ett skäl till att se över det här alternativet om man är intresserad av flygresan i sig.

Men som sagt. Varför ska man resa så bedrövligt långt bort när det finns att göra hemma? Jag menar, spela bort pengar, alternativt dra in storkovan på nya casinon, kan man ju spela på hemmaplan likaväl som på Bellagio eller Wynn, massa tidszoner bort i en ökenstad av plastkaraktär. Ja, det säger alltså han som haft så galet mycket att göra det senaste att det inte spelats på Stryktipset på flera månader. Skämmes. Det får absolut bli omtag på det i höst när Premier League gör omstart.

SIA A380 at LAX

Det här inlägget är ett samarbete med Max Exposure.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR