Inte riktigt vinter, inte riktigt sommar

Men vår då? Den existerar inte norr om Dalälven. Jag fortsätter att hävda det. Däremot finns det ju en årstid som är snarlik. Inte riktigt vårvinter och inte riktigt sommar. Ändå fortfarande inte vår. 

Hur som helst. Det händer ju saker ändå, ute i naturen och det är ju det som är så spännande. Ena dagen kan det vara en sådan där klarblå och varm majdag där en kan sitta på torget och njuta med en glass i handen. För att nästa dag regnhagelsnöstorma och tvinga fram den varmaste jackan och mössan nerdragen nästan över ögonen. 

Helgen har inte varit något undantag. Maj i all sin nyckfullhet. Fint. 

Regn på E4      

Föregående inläggV som i världsbäst
Nästa inläggUnder det 35:e jordsnurret
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.