LA – stort som universum

När jag var i Los Angeles för nästan på pricken ett år sedan så var ett av huvudmålen att ta mig till Griffith Observatory. Dit tog jag mig (och här är inlägget från det besöket) och eftersom det är lördag (en sen sådan) så vankas det reseinspiration – så nu passar jag på att tipsa om just det här.

Förutom de vida vyerna och fantastisk utsikt över delar av staden, med Hollywood-skylten i blickfånget, så är det också ett planetarium och ett riktigt stort sådant. Det vi vet om Universum avhandlas (typ) och jag själv spenderade utan problem drygt två timmar där inne.

Om jag återbesöker LA så ska jag hit igen och är du i Los Angeles så är Griffith absolut värt ett besök!

Omslagsbild: från filmen ovan och Luke Cahill.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.