Jag fortsätter på temat lördagsreseinspiration med filmer från Vimeo slash Youtube på ämnet. Den här gången går jag all in och helt bananas på flyg och här besöks Schiphol i Amsterdam, som både är en destination i sig som flygplats och stad (Amsterdam) men också ett nav om en ska vidare ut i världen. Flygplatsen är en av världens största (14:e plats 2013) och handhar drygt 52 miljoner passagerare per år.

Få filmer kan väl romantisera start och landningar som den här. Resesuget ökar, någon?

[vimeo 57452658]

Omslagsbild: från filmen Ground To Air: Amsterdam Airport Schiphol.


Det här inlägget är en del av Lördagsresan. Det är ett tema där jag under våren, med hjälp av en inspirerande film från Vimeo eller Youtube, tipsar om ett resmål någonstans i världen. Några av platserna har jag besökt på egen hand men vissa tips är också som inspiration för mig själv, om platser jag än så länge bara drömmer om. För fler inlägg på temat – läs mer här.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här