På framsidan av vårt vackra land

Göteborg. Framsidan av det här landet. Så får östkustborna säga vad de vill om den saken. Och då gillar jag ändå Stockholm och har nog faktiskt spenderat mer tid där genom åren. Hur som helst, i helgen är det ju som bekant Göteborgsvarvet och det är runt 60000 (!) personer som ska ta sig runt de 21 kilometrarna. Mig inkluderad. Genom parker, över broar, längs den norra stranden av älven, upp och ned för Avenyn och in i Slottskogen där målet hägrar.

Staden är dock så mycket mer än så och framförallt nu när det är sommar på gång. Här bjussar jag på ett litet klipp från Göteborgs egna Vimeo-kanal. Se och njut och så gör ni er själva och västkusten en tjänst – besök!

[vimeo 98434969]

Omslagsbild: från filmen ovan.


Det här inlägget är en del av Lördagsresan. Det är ett tema där jag under våren, med hjälp av en inspirerande film från Vimeo eller Youtube, tipsar om ett resmål någonstans i världen. Några av platserna har jag besökt på egen hand men vissa tips är också som inspiration för mig själv, om platser jag än så länge bara drömmer om. För fler inlägg på temat – läs mer här.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.