Tävlingen är igång – årets reseinspiratör!

Nu så är Apollos tävling om Årets reseinspiratör igång och den här bloggen är nominerad i kategorin Träning! Helkul tycker jag och det hoppas jag även att ni tycker och det får ni gärna göra genom att gå in på tävlingssidan och rösta!

All kärlek till er – rösta här! Spana efter dryden.se, kryssa i rutan och bläddra ner till Rösta-knappen och klicka. Klart!

Röstningen avslutades den 15 maj.

Själv har jag tagit en runda i Amsterdam i helgen, med löpardojjorna på fötterna, och joggat runt bland kanaler och broar. Fint! Nästa steg kanske är en fulländad träningsresa ändå?

Årets reseinspiratör

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.