En jämtländsk midsommardröm

Om förra årets midsommar bjöd på böljande väder fram och tillbaka (ni vet sånt där hagel, snö, sol, hagel, mer sol och en lång ljus natt) så har årets midsommarhelg minst sagt blivit effektiviserad en aning. Vädergudarna kapade bort haglet och snön, kastade in massa sköna temperaturer och några vita molntussar lite här och var. Plus de där sedvanliga långa och ljusa nätterna som gör Jämtland så älskvärt den här tiden på året.

Så. Vi har grillat, ätit brunch under trädkronorna i Skärgår’n, suttit vid sjökanten på Andersön och blickat ut över en snöklädd Åreskuta, spelat Vagabonds resespel, planerat en stundande Prag-resa, ätit gott och självklart njutit av ett midsommarväder av sällan skådat slag. Ungefär fantastiskt med andra ord och en jämtländsk midsommardröm. Alla helgens dagar.

Fint.

Öl och sil

Segelbåt på Storsjön

Kajak utanför Andersön

Under trädkronorna

Badhusparken, Östersund

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.