Från det ena konturlösa till det andra

Milsvid fjällutsikt och en sjö som breder ut sig i blickfånget. Lätt kyliga vindar från nordväst och molntussar som sveper förbi och skymmer junisolen. Helt okej förutsättningar för att ägna några timmar till introkursen i golf, födelsedagspresenten från min sambo. Och ja, någonstans finns det väl ett litet sug där bara jag lär mig att träffa bollen och komma på hur jag gör. Och varför jag inte gör det. Till ovan nämnda vyer kan jag dock stå och mata slag en hel dag om det är så. Vackra Jämtland.

Östersund Frösö Golfklubb

Och så avklarade vi premiären av middag ute i trädgården, här i Skärgår’n. Alltså. Det är ganska underbart att kunna slå sig ner och tugga nygrillat under björken och är det något jag saknar när novembermörkret har sänkt sig så är det just det här. Vackra Jämtland.

Björk

Grilla

Så. Söndag. Och livet kastar kontrasterna över oss och ger idag något helt annat på ämnet “konturlöst”. Några få ynka plusgrader, en gråtung himmel och regnsmatter mot fönsterrutorna. Men lite regn har väl inte hindrat något från att köra dag två i golfkursen? Jag menar, att njuta av fjällutsikten från golfbanan gör en väl ändå? Om fjällen nu syns över huvudtaget.

Vackra Jämtland. Trots allt.

Tulpan i Skärgår'n

Östersund Frösö Golfklubb

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.