Jag hjärta Östersund

Det har blivit dags för den sista lördagsresan, temat som jag har kört här på bloggen varje helg under våren. Idag, på självaste nationaldagen, så passar jag på att hylla den plats där jag själv huserar – hjärta Östersund liksom – och det med helt eget material i form av en timelapse. Tiotusentals fotografier från några fina sommardagar har slagits samman till den här kortfilmen som visar några av de bästa vyerna som stan har att bjuda på.

Även om Östersunds kommun envisas med att benämna stan som ”Vinterstaden” året runt så tycker jag att det finns så mycket mer än bara snö, kyla och korta dagar. Det finns en sommar här också och möjligtvis inte så varm alla gånger men med långa ljusa nätter, fantastiskt närhet till fjällvärlden i Jämtland och sjönära miljöer vart än man befinner sig i staden.

Det här är några av de saker som höjer livskvaliteten och som gör att jag gillar den här stan så mycket. Det vill jag nu dela med er! Från mig och Östersund till er. Med kärlek. Och kom ihåg att sätta HD-kvalitet innan ni startar filmen.

Omslagsbild: jag själv, från filmen ovan. Filmen finns även i sin helhet på Vimeo.

Fler bilder från Jämtland? Då rekommenderar jag inlägget Jag hjärta Jämtland, med några av mina favoritplatser omnämnda.


Det här inlägget är en del av Lördagsresan. Det är ett tema där jag under våren, med hjälp av en inspirerande film från Vimeo eller Youtube, tipsar om ett resmål någonstans i världen. Några av platserna har jag besökt på egen hand men vissa tips är också som inspiration för mig själv, om platser jag än så länge bara drömmer om. För fler inlägg på temat – läs mer här.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.