Därför är västkusten lika med bästkusten

Bohuslän och den svenska västkusten. Ja precis, den som även är känd som Bästkusten. Det behöver ingen närmare förklaring och skälen till varför det uppstår heta och stora kärleksgnistor i dagar som dessa borde vara glasklara. Jamennivet. Mitten av juli, kvicksilvret runt 23:an, lätta havsbrisar och dofterna av havet. Där det går utmärkt att smyga upp på berghällarna ovanför de idylliska samhällena och se båtliv och turistnärvaro passera nedanför. Inhalera stunden. Luta sig tillbaka. Njuta.

Jag ska försöka att inte nöta ner uttrycket men… ja, jo, visst är det så – det är världsklass. Sedan får östkustborna säga vad de vill.

Grebbestads hamn

Grebbestads hamn

Grebbestads hamn

Grebbestad och vindkraftverk

Långesjö utanför Grebbestad

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

  1. Katarina, jag har fortfarande Gotland som okryssat i listan, det är det enda landskapet jag saknar. Det ska bockas av. Någon gång. Så jag uttalar mig inte än. 😉

  2. FREEDOMtravel, Halland är ju underbart på sitt sätt med alla långa sköna stränder. Har tyvärr hängt där alldeles för lite faktiskt. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.