Det där med att kunna avregistrera sig

Jag har tankat hem några golfappar. Grönt kort och sånt där ni vet. Förstår dock inte hur jag någonsin ska hinna registrera alla slag och ha apparna i åtanke där ute på banan när det ändå ska vara ett hyfsat tempo för att inte få köbildning bakom eller irritera de andra i bollen. Faktum är. På de rundor jag gått har mobilen i princip varit nerpackad hela tiden bortsett från några bilder och ett par filmer jag kirrat.

Hur som helst. Flera av golfapparna kräver att jag registrerar mig på deras tjänst, för att ens ha möjlighet att kunna använda dem. Och det är väl okej. Så långt. Däremot. När jag kryssar ur alla rutor för e-postutskick och jag ÄNDÅ får mail dagligen från dem så lackar jag. Då slutar jag använda appen och avregistrerar mig.

Om det nu gick.

Golf Gamebook har lyckats med konststycket att helt utelämna information om hur en avregistrerar sitt konto, inte ens i mailen framgår det hur en får stopp på utskicken utskiten.

 You’re receiving this message because you’ve registered with us.

Ingen mer information än så. Så, jag antar att mailen från dem kommer fortsätta att drälla in och vara en av semesterns energitjuvar.

Vem avgår?

Golf Gamebook

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.