Det här betyder bara en sak

Då var det dags igen. Precis som 2011, 2012, 2013 och 2014. Semestertider stundar och då åker bilden fram. Som semesterstart på bloggen firar det här ögonblicket alltså fem år. I verkligheten firar den det dubbla. I Skalhamn 2005 (17 juli strax efter fyra på eftermiddagen, så det är nästan på dagen!) knäppte CR av den här klassikern från den numera bortplockade trampolinen.

Ändå så tidlös. Så sommarvarm. Så saltvattenstänkt. Härligt var det. Och härligt blir det!

Semester 2015!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.