Ett annat typ av kraftprov

Det blev inte Kraftprovet i Trollhättan i fredags. Den väldigt fina löptävlingen genom lummiga kvarter och krävande slusspartier. Jag var helt enkelt inte sugen så då sket jag i det. Inte konstigare än så. Träningen har väl inte varit på topp under semesterns första vecka heller, även om dagarna har varit fulla med aktiviteter ändå. Ett löppass på knappa milen har det blivit men inte så mycket mer.

Fallens Dagar förresten, det avslutades igår kväll med sedvanligt vattenpåsläpp vid 23-tiden följt av ett riktigt fint fyrverkeri. Kanske ett av de bättre jag sett där vid Oscarsbron.

I eftermiddag blir det dock premiär. Dubbel sådan. Dels ska jag gå min första 18-hålsrunda när vi drar ut på Koberg utanför Trollhättan och så ska jag även inviga mitt nya set som jag la vantarna på i helgen. Vi stack till Dormy, golfbutiken, vid Bäckebol utanför Göteborg och så la jag vantarna på det paket jag spanat in ett tag. Vettigt nybörjarkit och så får jag väl se var det tar vägen när jag förhoppningsvis kryper ner i handicap med tiden.

Så. Inget kraftprov i fredags men jag kör ett eget idag. 18 hål. Fokus nu Dryden, fokus!

Fallens dagar, Trollhättan

Spalding SP99, golfset

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.