Juli smashade in årets dag!

Och så smashade juli, på blott sin andra dag 2015, in Sveriges högsta temperaturer kring Östersund och Frösön. Alltså, sådana där riktigt varma grader med ljumma lätta vindar som inte ens svalkar. Jag var på’t direkt. Ni vet, när en kan gå barfota inne på jobbet i shorts och t-shirt, sitta på lunchen i Badhusparken och njuta, ta en glassfika på samma ställe ett par timmar senare för att runda av med lite Surfbukten-häng och ett par kalla drinkar i trädgården hemma framåt kvällen. I t-shirt. Till strax efter elva. På kvällen.

Sommar kära ni, sommar. Absolut världsklass. Also known as weltklasse.

Badhusparken, Östersund

Badhusparken, Östersund

Surfbukten, Östersund och Frösön

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.