Lördag, jag är hög på koffein och inspiration

Till sist så. Kvart i tio har klockan hunnit ticka till och efter den ofrivilliga väckningen, som irriterat mig i en timme, känner jag de nya tagen komma. Jag blir ensam hemma. Har tagit frukosten ute. Med solen i ögonen. Stolen uppställd. Några morgonvindar som pustar igenom träden ovanför mitt huvud. En mugg svart står bredvid mig och senast numret av Turist ligger och väntar på att få bli öppnat.

Det är så här (minus väckningen) varje lördagmorgon borde starta. Med lugnet. Tystnaden. Värmen. Och ett magasin fyllt av upplevelseinspiration!

Turist och en mugg kaffe
Turist och en mugg kaffe.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.