Nu levererar både byggjobbare och Jämtland

Så. Ombyggnadskaos. Vad gör vi på kvällarna med PS4:an nedpackad och inplastad, ordinarie skrivbord belamrat med diverse saker, utan bord och stolar och utan andra vettiga saker att göra hemma? Tja. Vi njuter av vad som kan vara den bästa augustiperioden i Jämtland som jag varit med om. I alla fall på väldigt länge.

Det blir en hel del golfbanehäng. I lördags. Igår. En privatlektion idag för att se över tekniken. Och så en runda till i morgon. Jakten mot 36hcp, vidunderliga vyer över Storsjön, jämtländska fjällen i solnedgångar, sköna långa kvällar. Och allt det där. Jag skriver inte så mycket mer. Bilderna får prata. Och de förmedlar dessutom bara cirka 2,7% av hela upplevelsen.

Frösö kyrka

Skärgår'n

Solen i ögonen

Solnedgång med Oviksfjällen

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.