Att jag och vi har som ambition att få minst ett-ett par träningspass på resorna är sedan gammalt. Det finns flera skäl till det och jag skrev om just träning och resor hos Travellink för ett tag sedan. Men det finns en annan liten rolig grej också. Ni vet. Som den kartnörd jag är. GPS-klockor och sånt.

För det är ganska kul att gå igenom Garmin-appen och se vilka städer jag härjat runt i med träningskläder, klocka och skor. Amsterdam. Genève. Milano. Stockholm. Frösön. Med flera. Och mitt ute på havet. Just den trackade sträckan är roligast. Att springa på en båt som rör sig. Ett par-tre kilometers faktiskt löpning tycker klockan är bortåt en mil. Tacksamt och enkelt att sätta personbästa och sopa banan med alla rekord där med andra ord, eller vad sägs om 11,53km och en kilometertid på 1:36? Översatt till lopp så skulle jag alltså göra 21km Göteborgsvarvet på knappt 34 minuter och 30km Lidingö på 48 minuter, vilket är en nätt liten putsning med… eh, två timmar.

Joråsatte.

Att jogga på kryssningen

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här