I krasslighetens tecken

Jahapp. Jag adderar ytterligare lite tid till sjukfrånvarokontot då. Fram tills igår hade jag 12 sådana. Timmar alltså. I år. Så jag ska egentligen inte gnälla. Däremot noterar jag att det är dumt att stå i t-shirt och grilla när det är svinkallt ute samt att, när förkylningen redan har landat, ställa sig ute och titta på fotbollsträning en kylig septemberkväll.

Jag borde ju veta det.

Så. Saker att göra i krasslighetens tecken? Släpa sig ur sängen, gå in i ynklighets-mode, dra igång Youtube på PS4:an, klicka igång ett av de föreslagna klippen och… somna. Det var till och med fotboll jag somnade till (All goals of FIFA WorldCup France 98) och jag vaknade först halvvägs in i nästa fotbollsklipp (alla målen från 2006-VM…). Det om något borde vara ett tecken på att allt inte står rätt till i den drydianska kroppen.

Det var förresten en helt fantastisk morgon igår och den tofflade jag ut i för att få några bilder och även andas lite frisk höstluft. Det är en vacker årstid vi har nu. Mycket vacker.

Båthamnen på Frösön Båthamnen på Frösön

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.