Och så var det ju Prag

Jag har varit i Prag i helgen (ni som följer på Instagram och Facebook har redan nog redan sett det) och kan bara konstatera att den här platsen infriade alla förväntningar jag hade. Och några till. Plus ytterligare ett par-fem stycken. Det är bildredigering och författande som pågår febrilt bakom kulisserna just nu så håll ut – i veckan kommer det blir ganska mycket Prag-fokus här.

Det är värt väntan (jag är eventuellt partisk) men okej, jag bjuder på ett litet smakprov i väntan på bättre tider! Mina damer och herrar, Prag it was. Och det är en stad som är så mycket mer än billig öl och god mat.

Prag

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Åh! Vi körde till Prag i våras och vi brukar inte säga ”hit ska vi åka igen” men det gjorde vi! Mycket turister men jag tyckte inte att det gjorde överdrivet mycket. Vi hängde på stan en dag och på Prags Zoo en dag för att tillgodose hela familjens behov men vi lär åka tillbaka för det finns såå mycket mer att se. Ska bli spännande att se din bilder och inlägg om Prag. Själv skrev jag mest om elefantbajset jag köpte på Zoot 😉
    http://www.lanclin.com/djurparker/souveniernas-souvenir-elefantbajs/

    Hälsningar Linnea i Bayern

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.