Clarion Arlandas kuddhimmel på våning 12

Tidigt morgonflyg från Arlanda och ankomst sent på kväll innan. Ja, lite senare än planerat dessutom eftersom mitt tåg behagade att få lokfel i Knivsta. För er som inte vet var det ligger så kan jag avslöja att det är knappt tio minuters tågfärd från Arlanda. Min slutdestination Arlanda alltså. Tajmingen? Ganska usel. Så. En natt på Arlanda flygplats då? Riktig säng på hotell eller säng a la bänk i Terminal 5.

Tja. En är ju inte 34 längre.

Det fick bli Clarion Hotel Arlanda Airport mellan Terminal 4 och 5. På våning 12. Där kikaren stod på bordet vid fåtöljen och väntade. Åh, tänk om det varit lite ljusare och även lite mer flygtrafik, då hade jag kunnat sitta där och spana i timmar, medan kameran hade stått på stativet bredvid och timelapsat åt mig. Jag och vyer vet ni.

Men. Det fanns det dock vare sig tid eller flygplan till så det blev snabbt i säng för några timmars sömn innan vidare avfärd. Sömnen ja. I sängen. Och kuddhimlen. Jag älskar feta kuddar. Det är sedan gammalt. Jag blev inte besviken här direkt. Och sedan inledde jag den nya dagen några timmar senare med en skön dusch innan vi checkade ut och begav oss mot incheckningsdiskarna. Frukosten hann vi inte med men trots vår tidiga timme fanns det en servering redan vid halv fem på morgonen. Det är riktigt fint!

Well. Jag är sugen på våning 12 igen. Och fåtöljen. Med kikare. Då ska det vara ljust ute.

Clarion Arlanda

Kuddhimmel på Clarion Arlanda

Kikare på rummet!

Clarion Arlanda

Clarion Arlanda

Clarion Arlanda

Clarion Arlanda

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Intressant notis till mig själv. Vid förseningen till Zanzibar blev vi inkvarterade på det här hotellet. Och faktum är – samma rum. 1214. Jag tyckte väl att det var något bekant med kuddhimlen. Hjärta dom!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.