Förutom en birdie så

Det var en månad sedan sist men i lördags blev det golf igen. Frånvaron märktes på första hålet. Ingen kraft från tee, ett par bedrövliga försök till inspel och ett par kassa puttar. Noll poäng. Sedan samlade jag ihop resterna av mitt så kallade golfspel och repade mig. Ja, såpass att jag fick till min livs andra birdie, återigen på det korta fjärde hålet på Frösön. High-five, fint, jubel. Och så vidare.

Till skillnad från sist gång så bytte jag boll efteråt. Det går ju tydligen bara en birdie per boll har jag fått höra.

Första nio? 21 poäng och en sänkning var på gång. Sista nio? Fullständigt ras. Som på korta 17:e. Där ska det vara greenträff på ett slag. När jag efter fem slag fortfarande inte var där gav jag upp. Men. Jag tar med mig ett antal fina utslag (jag slog långt!), några härliga inspel och grymma puttar. Plus det fantastiska höstvädret och de nya peggarna med magnet jag fått, de fungerade fint! I helgen som kommer blir det nog säsongens sista runda. Är det då sub-37 händer? Det är målet.

Höstrunda på golfbanan

Golf-selfie

Magnet-pegg

Utsikt från 18:e hålet på Frösön

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.