Jämtland, oktober och frostiga mornar

Jag skriver inte så mycket idag utan låter bilderna från en jämtländsk oktobermorgon tala för sig själva. Underbart vackra Frösön, Östersund och Jämtland. Jag blir bara mer och mer kär i det här för varje dag som hösten tar i anspråk. Fan vad fint det är.

Höst på Frösön

Höst på Frösön

Höst på Frösön

Höst på Frösön

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

  1. Jag håller med dig, underbart vackert! Naturen här nere i Bayern har inte kommit riktigt lika långt men det är på gång.
    Hälsningar Linnea

    • Ja, det är nog inte långt kvar va? Till och med Prag började ju gulna till när vi var där. 🙂 Och det får mig att tänka på München för två år sedan, helt otroligt färgsprakande!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.