Kvällsfotografering i Prag

Det är inte bara i dagsljus som Prag är en vacker stad. Även när mörkret lagt sig så glänser den med all sin prakt. Allt från det upplysta slottet till gamla stans gatlyktor och Karlsbron som binder ihop staden där Moldau delat den. Så. Vi gav oss ut på stan och fångade natten genom kameralinsen, allt medan kanalbåtarna gled förbi och turisthoparna glesades ut på broarna. Efter att ha inhalerat de här stunderna så smakade middagen ytterligare lite bättre när vi andades ut på restaurangen efteråt.

Prague by night. Fint.

Slottet och Moldau

Slottet i kvällsljus, sett från Petrin Tower.

Slottet och Moldau

Karlsbron och slottet

Kvällstrafik i gamla stan.

Canon EOS7D, 24-105L IS

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.